F24 Benzinkort

F24 Benzinkort: Nemt, hurtigt, billigt

F24 Benzinkort er et gratis betalingskort til benzin, diesel og bilvask på alle F24 anlæg og Q8 servicestationer. Du betaler med benzinkortet direkte ved standeren med din selvvalgte pinkode, og så er du hurtigt videre.

Når du handler med dit benzinkort, kan du købe benzin, diesel og bilvask for op til kr. 2.000,00 pr. køb. Heraf for op til kr. 800,00 butiksvarer på Q8s servicestationer. Hvis du rejser på tværs af landet eller til udlandet kan du også drage fordel af betalingskortet ved de større broer i Danmark eller i lufthavnene.

For at gøre det overskueligt for dig, sender vi dig en betalingsoversigt en gang om måneden, så du får et klart overblik over dine udgifter. Du kan også få flere benzinkort til samme husstand helt gratis, og på denne måde kan du nemt holde styr på jeres transportudgifter. 


Læs kortbestemmelser  |  Læs ÅOP

Her kan du bruge benzinkortet

  • På alle Q8 Servicestationer og F24 automatanlæg over hele landet
  • Ved Storebælts- og Øresundsbroen
  • Ved lufthavnsparkering i Billund

Dette kan være en fordel for dig, som ind imellem tager turen til lufthavnen eller skal køre over Sjælland, Fyn eller Jylland, og du kan tilmed bruge dit benzinkort i Sverige på alle OKQ8 stationer.

Det er gratis for dig at bestille et benzinkort, og du har op til 30 dages kredit på det, og helt uden renter, hvis du tilmelder det Betalingsservice. Ved bestilling vil du få svar på din ansøgning i løbet af 10-15 hverdage.

Har du brug for et Erhvervskort?

Med et Erhvervskort kan du begrænse, hvad man skal kunne købe på kortet, hvilket kan være hensigtsmæssigt i erhvervsøjemed. Med disse begrænsninger kan du eksempelvis få et benzinkort, som kun kan bruges til køb, der vedrører bilen, såsom benzin, diesel, bilvask og diverse småkøb som smøreolie, køler- og sprinklervæske og så videre. Dette kan justeres, så Erhvervskortet matcher din virksomheds behov - uanset hvilken størrelse den måtte have. Se mulighederne for Erhvervskort

Vi er altid i nærheden

F24 og Q8 har 240 automatanlæg og servicestationer fordelt over hele landet. Derfor er du aldrig langt fra hverken benzin, diesel, bilvask eller butik, når du kører på de danske veje. Med et klik på nedenstående link, har du mulighed for at hente GPS koordinater til alle F24 anlæg og Q8 stationer. Find en tank nær dig

Hent vores app

Bruger du din smartphone på farten? Så kan du nemt finde den nærmeste tank og meget andet via vores F24 App i App Store (til Iphone) eller Google Play (til Android), og så har du hurtigt adgang til følgende services:

  • Liste eller kort med alle de nærmeste tankstationer – ikke kun F24 og Q8 stationer
  • De 127 Q8 stationer samt de 121 F24 automatanlæg vises med letgenkendelige logoer og har anført adresse og telefonnummer
  • De nærmeste tankstationer vises på Apple Maps eller Google Maps, og du kan skifte til rutebeskrivelse ved et enkelt tryk på skærmen
  • To tryk på skærmen, og du har en liste over alle tankstationer i nærheden af dig
  • Hurtig søgning på tankstationer med postnummer, by eller navn

Bare søg efter “F24”, der hvor du henter dine app’s, og få den ganske gratis.