F24 Benzinkort

F24 Benzinkort: Nemt, hurtigt, billigt

Her kan du bruge benzinkortet

På alle Q8 Servicestationer og F24 automatanlæg over hele landet

Ved Storebælts- og Øresundsbroen

Ved lufthavnsparkering i Billund

Fordele ved et F24 Benzinkort

F24 Benzinkort er et gratis betalingskort til benzin, diesel og bilvask på alle F24 anlæg og Q8 servicestationer. Du betaler med benzinkortet direkte ved standeren med din selvvalgte pinkode, og så er du hurtigt videre.

Når du handler med dit benzinkort, kan du købe benzin, diesel og bilvask for op til kr. 2.000,00 pr. køb. Heraf for op til kr. 800,00 butiksvarer på Q8 servicestationer.

Hvis du rejser på tværs af landet eller til udlandet, kan du også drage fordel af betalingskortet ved de større broer i Danmark eller i lufthavnene.

Det er gratis for dig at bestille et benzinkort, og du har op til 30 dages rentefri kredit på det, hvis du tilmelder det Betalingsservice.

Spær dit kort

Ring 70 24 24 24

Er dit F24 benzinkort blevet stjålet, eller har du mistanke om, at andre kender til din PIN-kode? Så skal du hurtigst muligt kontakte os, så dit benzinkort kan blive spærret.


Vi tager telefonen døgnet rundt.
Du kan også logge ind og selv spærre dit kort

Har du glemt din pinkode?

Du kan altid skifte din pinkode, og du bestemmer selv hvordan:


Ring til vores servicelinje 7033 8888, hvor du selv kan taste en ny pinkode


Log ind og bestil ny pinkode


Få hjælp af en medarbejder på Q8 servicestationer - Find nærmeste station

Kortservices

Her har du direkte adgang til selvbetjening til de mest almindelige ændringer.


Tilmeld betalingsservice


Adresseændring


Bestil ekstra benzinkort


Se dine faktura online

Det med småt

Vi har samlet de vigtigste informationer og kortbestemmelser ét sted.

Årlige omkostninger

F24 kortbestemmelser

Brug for et Erhvervskort?

Med et Erhvervskort kan du begrænse, hvad man skal kunne købe på kortet, hvilket kan være hensigtsmæssigt i erhvervsøjemed. Med disse begrænsninger kan du eksempelvis få et benzinkort, som kun kan bruges til køb, der vedrører bilen, såsom benzin, diesel, bilvask og diverse småkøb som smøreolie, køler- og sprinklervæske og så videre. Dette kan justeres, så Erhvervskortet matcher din virksomheds behov - uanset hvilken størrelse den måtte have.

Vi er altid i nærheden

F24 og Q8 har 240 automatanlæg og servicestationer fordelt over hele landet. Derfor er du aldrig langt fra hverken benzin, diesel, bilvask eller butik, når du kører på de danske veje. Med et klik på nedenstående link, har du mulighed for at hente GPS koordinater til alle F24 anlæg og Q8 stationer.

Hent vores app

Bruger du din smartphone på farten? Så kan du nemt finde den nærmeste tank og betale direkte ved brændstofsstanderen med F24 App. 

Find den i App Store eller Google Play.

Kan vi hjælpe?

I vores FAQ kan du du finde de oftest stillede spørgsmål og svar samt finde kontaktoplysninger på kundeservice - vi sidder klar til at hjælpe døgnet rundt.