Bilpleje

På F24 har du mulighed for at pleje din bil. På vores puslepladser kan du støvsuge bilen gratis og forvaske bilen, så bilvasken får et bedre resultat.

Hvornår har du sidst puslet din bil?

Næsten alle F24-stationer har en pusleplads, hvor du kan støvsuge, banke måtter, polere ruder m.m. i fred og ro.

Støvsug din bil hos F24

Uanset om du tanker, vasker, eller bare ønsker at støvsuge din bil, er det gratis at bruge F24's bilstøvsuger. Har du ekstra tid til overs, kan det godt betale sig at banke måtter af, samt give tekstiler og andre overflader en behandling, når du støvsuger din bil. På denne måde holder interiøret længere og din bil dufter friskt og rent.

Du finder støvsugeren på et af F24's mange automatanlæg.

Pusleplads

Giv bilen en grundig forvask

Oplever du, at bilen ikke bliver helt ren, når du vasker? Insekter og bremsestøv er noget af det sværeste at vaske af, hvorfor vi altid anbefaler, at du forvasker din bil inden vask. Indtørrede insekter og fugleklatter kan særligt være et problem, da de ætser bilens lak og kan give permanente skader. Så et godt tip er derfor altid at have en klud og insektrens i bagagerummet, så du nemt kan komme af med skadelige pletter, når du er på farten.

Vi stiller gratis sæbevand og børste til rådighed, på alle vores F24 automatanlæg.

Tænk på miljøet, når du vasker

Når du vasker bil i F24 vaskehal, skåner du miljøet mest muligt. Undersøgelser har vist, at spildevandet fra bilvask indeholder olie, tungmetaller og andre skadelige stoffer. Hvis du vasker din bil uden for en vaskehal, ender disse stoffer ofte direkte i naturen, hvor de forurener grundvandet.

I en F24 vaskehal kan du være sikker på at få et godt vaskeresultat med omtanke for miljøet.

Mangler du informationer om din lokale vaskehal?

Du kan finde alle nødvendige informationer – størrelse, åbningstider m.m. – i vores søgefunktion.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til F24's vaskeanlæg eller faciliteter, kan du ringe til vores F24 kundeservice på 7024 2424 - vi er klar til at hjælpe døgnet rundt, eller vælg Skriv til os via vores kundeservice.