Kameraovervågning

På vores tankstationer er der sikkerhedskameraer til forebyggelse og efterforskning af forbrydelser. Overvågningen dækker området omkring vores tankstationer, såsom pumper, betalingsterminaler og butikker. Kameraoptagelser opbevares i højst to måneder i overensstemmelse med gældende retningslinjer.

Vores kameraovervågning sker på baggrund af, at vi ønsker et sikkert miljø for både kunder og medarbejdere. Optagelserne gennemses kun i de tilfælde, hvor der er mistanke om, at der er foregået noget kriminelt. Optagelserne slettes efter to måneder og udgør herved en begrænset risiko i forhold til den registreredes friheder og rettigheder. Denne risiko betragtes som rimelig i forhold til risikoen for at blive udsat for en kriminel handling, såfremt der ikke fandtes sikkerhedskameraer på vores stationer. I tilfælde af mistænkt kriminalitet kan billedmaterialet overdrages til politiet.

Ejeren af tankstationen er ansvarlig for sin kameraovervågning og den juridiske enhed stationen tilhører - Q8 Danmark A/S. 

Har du spørgsmål om vores kameraovervågning, bedes du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige via dso@okq8.se

f24.dk/personoplysninger kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Senest opdateret 29.06.2018