Om F24

F24 er Q8's kæde af ubemandede automatanlæg, hvor du kan købe billigere benzin, diesel og bilvask end på de bemandede servicestationer

F24 - Så nemt er det

Alle betalingsautomater på F24s QvikTank-standere er blevet afløst af helt nye terminaler, der giver en langt højere sikkerhed ved betaling med kreditkort og er med til at reducere risikoen for svindel, tyveri og kortmisbrug.

QvikTank-standerne accepterer Dankort og alle gængse kreditkort samt benzinkort fra både F24 og Q8. Så betaler du nemt for både brændstof og bilvask.

Q8 og F24

I Danmark driver Q8 og F24 ca. 240 stationer tilsammen. 

Al olie der sælges som brændstof på Q8 servicestationer, F24 og IDS anlæg stammer fra Nordsøen, mens Q8 smøremidler er baseret på kuwaitisk olie, der er rig på paraffin, hvad der gør den specielt velegnet til netop smøreolier.

Q8 Danmark A/S og herunder F24 blev i 2012 slået sammen med OK-Q8 AB i Sverige til ét skandinavisk selskab; OKQ8 Scandinavia.

F24 Historik

F24 blev stiftet i 2005 med tilbud om brændstof og bilvask til lave priser. Lavpriskæden er siden vokset til 126 stationer landet over, og der kommer stadigt flere til, da selvbetjeningsanlæggene er populære blandt forbrugerne.

Håndtering af personlige oplysninger

Vi beskytter din personlige integritet.

For os er det vigtigt, at dine personoplysninger og din personlige integritet beskyttes korrekt. Her kan du læse om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.