Spørgsmål og svar

Hvornår får jeg mit F24 Benzinkort?

Du modtager dit nye F24 Benzinkort med posten 3-9 hverdage efter, vi har modtaget din bestilling.

Kan jeg bruge mit benzinkort i udlandet?

Ja, du kan bruge dit F24 Benzinkort på alle OKQ8-tankstationer i Sverige.

Koster det noget at have et F24 Benzinkort?

Nej, det er helt gratis at få et benzinkort. Du får endda rentefri kredit, hvis du tilmelder dig Betalingsservice.

Hvis du har valgt at få tilsendt fakturaer med posten, skal du betale direkte til Q8 med enten girokort eller check. Faktureringsgebyret er i det tilfælde 8,00 kr. inkl. moms. Med denne betalingsform betaler du desuden en rente på 1% (årlig rente på 12,7%).

Se kortbestemmelser og ÅOP.

Kan jeg vælge min egen PIN-kode?

Ja, du kan. Du modtager altid din første PIN-kode med posten. Når du har modtaget den, kan du ringe på tlf. 70 33 88 88 og indtaste en selvvalgt PIN-kode. Din nye kode virker med det samme. Du kan også vælge at besøge en af butikkerne på Q8 servicestationerne. Dér står personalet også klar til at hjælpe dig med at ændre din PIN-kode. Du kan finde den nærmeste tank her.

Kan jeg få fakturaer tilsendt på e-mail?

Nej, men du kan se alle dine fakturaer online. Det er nemt at finde dine fakturaer frem, bare klik her. Så får du nemt overblik over dit forbrug.

Kan jeg genåbne mit kort, hvis jeg allerede har spærret det?

Nej. For din egen sikkerheds skyld kan vi ikke genåbne dit kort, når det først er blevet spærret. I stedet skal du bestille et nyt benzinkort. Det er nemt og helt gratis, og vi sender dit nye benzinkort til dig så hurtigt som muligt.